måndag 4 juli 2011

Byggelsjakt och nya bilder

Nu har bygget startat på allvar känns det som :-)

Det är så kul när det händer så mycket!

Vi fick priset på kaminen från Eldabutiken (via A-hus) i helgen och höll på att trilla av stolen. Priset stämde inte alls med de prisuppgifter vi har fått från både nätet, butiken och bekanta. Det känns som att någon antingen har räknat fel, saltat offerten eller så är det något väldigt särskilt med just vårt hus...

Har ställt frågan vidare till A-hus men inte fått något svar än....

Vi avstår från detta nu och får begära in mer priser själva sen.

Har även tillbringat eftermiddagen med att jaga byggel. Vi har fortvarande inte fått byggelen inkopplad och det har börjat göra oss lite nervösa. Entreprenörerna har kört igång en egen generator för att klara sig så länge, men då vi själva ville ha byggel under semstern då vi ska bygga carport/förråd, började jag jaga Eon idag. Vår handläggare hade lämpligt nog gått på semester ;-). Efter lite vidare jakt och vidarekopplingar fick jag dock svaret av Eon att de har lagt in en beställning till en underentreprenör för inkoppling och att det skulle kopplas in snarast. När jag ringde deras underentreprenör (är ju som sagt lite kontrollfreak) visade det sig dock att de inte hade fått någon beställning från Eon :-)

Efter några fler samtal med Eon samt deras entreprenör fick jag till slut svar att det skall kopplas in på onsdag. Så nu håller vi tummarna för att de kommer och hittar ledningen på onsdag...lite surt att behöva handsåga en hel carport ;-)

Nu till lite bilder:

Husets status inför helgen...

Entreprenören hade gjort ett bra jobb och täckt huset ordentligt inför helgens regn...





Och lite bilder från idag (tagna i regnet :-)), nu var takpappen dock på..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar